• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijke lichaamsverzorging

Ben je in je dagelijkse leven milieubewust bezig en heb je oog voor de natuur dan kun je ook op het gebied van lichaamsverzorging niet achterblijven. Milieuvriendelijke verzorgingsproducten zijn meer en beter verkrijgbaar dan je denkt.

Natuurlijke lichaamsverzorging

Natuurlijke ingrediënten zijn beter voor je huid.

Veel mensen en kinderen zijn allergisch voor synthetische producten die in verzorgingsproducten verwerkt zijn. Door over te stappen op natuurlijke producten neemt de kans op allergische reacties af en komen er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht.

Je kunt ook heel gemakkelijk je verzorgingsproducten, zoals deodorant en lippenbalsem zelf maken. In het begin lijkt dat lastig en tijdrovend, maar als je de smaak te pakken hebt en ontdekt dat deze producten net zo goed zijn als vaak dure producten in de winkel ben je voorgoed verkocht.

 

Tandenborstels van hout

Tandenborstels van hout mogen na gebruik grotendeels op de composthoop. Bovendien zijn deze tandenborstels zijn op duurzame manier gefabriceerd en belasten het milieu een stuk minder dan de standaard tandenborstels die je op een gegeven moment gewoon bij het restafval weggooit.

 

Houten haarborstels met natuurlijke borstelharen

Houten haarborstels zijn duurzaam, maar ook nog eens veel beter voor je haar. De natuurlijke haren verdelen je haarvet over je haar, zodat het meer gaat glanzen en beter behandelbaar is. Wil je liever een geheel vegan haarborstel? Die hebben we ook!