• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drinken

Deze duurzame glazen en rvs flessen hebben talloze voordelen, maar de belangrijkste zijn wel dat ze goed zijn schoon te maken en dat er geen vervelende geurtjes in achterblijven na het schoonmaken.

Drinken

 

We hebben allemaal wel verhalen gehoord hoe BPA lekt in plastic flessen en hoe slecht dat is voor onze gezondheid. Net zoals we gehoord hebben welke schade plastic flessen aan het milieu aanrichten. Met glazen of RVS waterflessen weet je wat je in je handen hebt.

Deze duurzame flessen hebben talloze voordelen, maar de belangrijkste zijn wel dat ze goed zijn schoon te maken en dat er geen vervelende geurtjes in achterblijven na het schoonmaken.

De nieuwe rvs flessen zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit roestvrijstaal. Dat betekent dat je water lekker lang fris blijft en het is geur en smaak vrij. Voor bacteriepopulaties biedt rvs een moeilijke hechtingsgrond.

De glazen flessen zijn gemaakt van stevig boriumsilicaatglas: dit kan goed tegen hitte, is moeilijker breekbaar en heeft een langere levensduur dan ander glassoorten. Je glazen ovenschalen en maatbekers zijn ook van dit glas gemaakt.