• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De keuken van het hart

€29,95
Koken met veel verse groenten, eerlijk vlees en heerlijke verse vis. In de keuze en het gebruik van ingrediënten gaat het om duurzaamheid en echtheid. Is het puur en zit er liefde in? Is het geen nep of misleiding? Alles moet kloppen.
5 Op voorraad
Levertijd Direct leverbaar
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
De keuken van het hart

De verkoop is gestart!!!

 

Gezonde blije voeding

Nog steeds kookt Ad Maas, de schrijver van het boek, dagelijks met groot plezier intens smaakvolle en sappige maaltijden. Hij werkt altijd met veel verse groenten, eerlijk vlees en heerlijke verse vis. In de keuze en het gebruik van ingrediënten gaat het om duurzaamheid en echtheid. Is het puur en zit er liefde in? Is het geen nep of misleiding? Alles moet kloppen.
Zijn stijl van koken heeft invloeden uit de Japanse, Indiase, Frans-Italiaanse en Midden-Oosterse keuken.

Bezield koken

Goed koken en een goede maaltijd worden natuurlijk bepaald door het talent, de ambachtelijke kwaliteiten en de toewijding van de kok. Er is echter nog een andere dimensie die meewerkt en dat is de menskwaliteit van de kok. Hoe jij in je leven staat en omgaat met de omstandigheden die op je pad komen, bepaalt mede hoe jij in je pannen roert. Met hart en ziel koken zorgt ervoor dat eten ‘geladen’ wordt. Dat proef je! Dit gaat voorbij het culinaire en voorbij de ‘looks’.

 

Over de kok, Ad Maas

Ik ben chef-kok, kookinspirator, smaakmaker, trainer in koken en gastvrijheid en vooral ook mens. Een gedreven mens, gedreven om voluit tot bloei en verdieping te komen en om anderen daartoe te inspireren!

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen